Aktywne Wpisy

Teuvo +38
jakie lubicie sery żółte a jakich nie

Dobra bo dylemat mam, więc poproszę zarówno fanatyków #playstation #konsole jak i #pcmasterrace
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować

To się samo układa, a takie teoretyczne rozważania w praktyce okazują się bezwartościowe
@mirko_anonim: to się nazywa obsesja i nie jest zdrowe.
Jeśli boisz się, że kobieta nie będzie Cię kochać "tak samo mocno jak Ty ją", to dla mnie znaczy, że nie szukasz partnerki, a szukasz wybawicielki, która zapełni Ci pustkę i udowodni, że jesteś wart miłości. To nie jest dobry fundament pod związek. To emocjonalna transakcja z desperackim oczekiwaniem zwrotu.
Napisałeś, że "angażowałbyś się na maxa". Tyle, że zdrowa relacja to nie transakcja. To nie
Owszem, ale nie każdemu mężczyźnie to pasuje. Wręcz mam wrażenie, że coś jest w tym całym gonieniu króliczka i jak kobieta mocno się angażuje, to zainteresowanie faceta słabnie.