Aktywne Wpisy

chrupki_z_zupki +174

moll +52
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz

#motoryzacja #opel
Czy naprawiać klimatyzację i inwestować w to auto jeszcze
to grosze wręcz
Co za kompromitacja
Ja to specjalnie jeden zezlomuje chyba aby był zniszczony bo nie będę za bezcen oddawał skoro uważam że jest więcej warte. Pójdzie pod prasę i nikt nie będzie miał, wolę aby był zniszczony¯\(ツ)/¯
H-j nie pakuj więcej siana
Zaraz lato się skończy
Prsecierp sierpień i wrzesień bez klimy
Nie ładuje nic
Dojeb je do końca i
@PanieAreczku @r5678 brednie. Widzę po sobie i swoim otoczeniu że takie stare wozy tanie to się dalej ładnie sprzedają. Sam z resztą jednego ze swoich gruzów teraz sprzedałem za 13k w parę dni. Droższe auta faktycznie stoją, ale te po 10-20k
Po prostu całkowity brak zainteresowania.
Weź teraz pod uwagę, że mogę sobie sprzedać felgi czy parę części, część podmienić bo mam stare bo nie wyrzucam a sprawne sprzedać. zwrot OC i wyjdzie podobnie jakbym komuś sprzedał. A dla mnie