Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MYexodus:

Rosji znów udało się skupić uwagę ludzi w polsce na problemach, których nie ma.

Raczej przygłupom i politykom udało się skupić uwagę za wszystkie niepowodzenia polski na Rosji która ma nas w dupie xd
  • Odpowiedz
@Morf: No ja wiem że pisory nasprowadzali, a teraz koalicja obywatelska kontynuuje ten proceder dalej. Samych młodych mężczyzn sprowadzają (oprócz ukrainek i ukraińców), z którymi będą coraz większe problemy.
  • Odpowiedz
  • 15
@gorzki99: mogłem to lepiej ubrać w słowa ale chodziło mi dokładnie o rozkład udziału w majątku Polski różnych grup społecznych.

Szacuje się ze najbogatsze 10% ludzi w Polsce posiada około 60% całego prywatnego majątku w kraju.

Natomiast miast najbiedniejsze 50% (czyli połowa Polaków) posiada około 7% majątku prywatnego w Polsce.

Czyli w Polska wyróżnia się na tle innych krajów Unii nierównościami w dostępie do majątku. Jest ogromna grupa ludzi w
  • Odpowiedz
@MYexodus: Rosji udało się nie tylko skupić uwagę na migrantach ale też wypromować pro-rosyjskie partie Konfederacje i Brauna, w za dwa lata czeka nas najpewniej koalicja miernot pisowskich z Konfa i Braunem, więc szykuje nam się scenariusz węgierski bycia podnóżkiem Putina. Cześć, dobranoc.
  • Odpowiedz