Aktywne Wpisy

assninja +22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Koniorro +282
#heheszki #humorobrazkowy #wykop30plus #wykop40plus satysfakcjonują mnie plusy starszych osób (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file1635716572181982972
Pobierz

Że strimerow lubię oglądać Rocka czy Platynowa bo mimo że smieszkuja (Paris) to potrafią zachować się w stosunku do innych i nie mają strachu wyjść do ludzi.
3/4 tego meistrimowego ścieku strimerskiego ma tak wyszczekane gęby że jest to dla mnie nie do pomyślenia. 30 lat temu takich na boisku obok bloku by przekopali nie raz
@NathirMajster: Kiedyś ktoś mnie nazwał w bardzo nie fajny sposób miałem przez moment nawet taką małą myśl żeby zweryfikować pewne rzeczy poza internetem i napisać do Suchara z prośbą o walkę na Bitej Śmietance z tą osobą bo w bezpieczniej przestrzeni
@kamil-koszelski: Honor to jest ogólnie bardzo romantyzowana wartość którą ludzie lubią sobie wycierać mordę. Od osób posiadających faktycznie jakiś honor i zasady absolutnie nigdy raczej o tym nie usłyszysz. A patologia zrobiła wręcz między innymi z tego słowa pusty slogan.
źródło: IMG_1131
Pobierz@Krisztiano_Ronaldo: Paris to jest tak naprawdę jedna z nielicznych osób robiących podczas swoich streamów faktyczne show. Dla tego zresztą w pewnym momencie stał się taki popularny bo był niesamowitym kontrastem w porównaniu do większości tych leni bez pomysłu na siebie i charyzmy.
Co do przemocy. Nie raz nie dwa widziałem za swojego życia jak szczekacz taki po liściu wracał do ustawień fabrycznych i się przestawiali w głowie bo wiedział, że za słowa może zapłacić, teraz każdy jest jak płatek i mamy takie konsekwencje.
A honor wcale nie jest romantyzowany po prostu
@NathirMajster: dokładnie to samo słyszałem 20 lat temu o dzieciach neostrady.
@NathirMajster: Ogólnie ''stary polski internet'' ma w sobie coś takiego co czyni go wręcz pewnym fenomenem na skalę światową. Przez to, że Polska jednak te kilkanaście lat temu albo nawet trochę więcej była totalnie innym krajem