Aktywne Wpisy

splinter96 +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +15
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

O Kościuszce tez mozna wiele napisać.
Najprościej mówiąc nie bylo mu po drodze z prawakami. Facet ostro walczyl o zniesienie niewolnictwa w USA
Może i Piłsudski by tak zrobił jak piszesz, może nie.
Fakty są jednak takie, że dla dzisiejszej prawicy bohaterami są on, i reszta wymienionych obok niego, a dla was, lewicowców, schnepfy, michniki i ci pozostali polakożercy.
źródło: Henryk-Pajak-Ponura-prawda-o-Pilsudskim
PobierzPamiętam np. jak Morawiecki ogłosił jakieś tam święto wsi i podczas przemówienia przytoczył całą historię polskiego chłopstwa aż od Mieszka I. Prawie całą, bo dziwnym przypadkiem, Kościuszkę i Uniwersał połaniecki zupełnie przemilczał.
Jaki ty mądry jesteś. Tak z perspektywy 120 lat później.
Ty pewnie z tych, co uważają, że Sobieski źle zrobił ratując habsburgow,
Chyba sobie żartujesz, że będę czytać książkę jakiegoś szura?! Jego książki nie spełniają standardów naukowych ani dziennikarskich. Wielokrotnie szerzył teorie spiskowe i prorosyjskie.
Pfff…
A ja wiem od kogo wy są.