Aktywne Wpisy

karolina-oska +108
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

#porsche #motoryzacja #911
źródło: E969499404154DB79BAD58EF5CC8CFAB_82BBE0A2462E47C4B1DB34EA0B23B853_CZ25W12IX0010-911-carrera-gts-side
Pobierz@hpiotrekh: x5 340KM tyle płacę OC+AC.
@pearl_jamik: pewnie z 10-15k wyjdzie.
Jakiś Mirek podawał koszty serwisu. 30k rocznie to tam chyba malo bylo. Wątpię że wydajesz na x5 dużo więcej niż 10% tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To zupełnie inne auta, ale w sumie jak nie ubezpiecza młodziak to może koszt nie zabije. Ja bym stawiał coś z dwójką z przodu
Za GTS i w górę nawet kilkadziesiąt.
@hpiotrekh: polactwo przez ciebie przemawia, nie pochwalam, ale rozumiem
W sumie to nic nie wydaje bo wszystko leci z pakietu i ewentualnie
Pełne AC to około 3-5% wartości pojazdu, ale dla takich marek ryzyko, że się r-----------z przy samym wyjeździe z salonu winduję to cenę o kilka kolejnych % ¯\(ツ)/¯
Za cenę zimówek na dodatkowych oryginalnych felgach możesz już próbować kupić nowe auto z salonu.
To ile widujemy X5? Bliżej do skody czy do Porsche? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Przegląd po 30k jeszcze nie wiem, ale podobno koło 7-8k. Wymiana oleju ok. 2,5k. Ogólnie roboczogodzina w ASO to około 1k zł plus koszt części i materiałów.
No i lejesz PB98 więc z automatu drożej, chociaż jak jeździsz 911 to raczej nie patrzysz na koszt paliwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_9541
Pobierz