Wpis z mikrobloga

byłem w saunarium, zdziwiłem się jak chłop spał na leżaku... (wewnątrz pomieszczenia)

potem jak wychodziłem z sauny to patrzę, że siedzi obok niego jakaś #rozowypasek i się rozglądała za ludźmi, a chłop wygladał na mega obrażonego. Cały czas chodzili razem, a chłop skwaszona mina jak jakiś 5-latek.

Jestem ciekawy czy chłop w #friendzone zdziwil się, że po zobaczeniu bydlaka - koleżanka nie zmieniła zdania co do niego
Czy po prostu dziewczyna w saunie rozglądała się za chadami?

#tinder #redpill #bluepill #przegryw #rozowepaski
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@TiREX: potem kilkukrotnie ich przy okazji spotkałem, a chłop za każdym się do niej nie odzywa i niewiele brakowało żeby się popłakał
  • Odpowiedz
@TiREX: mam lepsza historie. Urządzałam kiedyś urodziny i zaprosiłam znajomych. Tak wyszło, że wbił się też mój kuzyn. Wysoki, fajna sylwetka, przystojny, wygadany. Była też moja koleżanka że swoim chlopem: niski, z brzuszkiem, długie tłuste włosy. Te sprawy xD wszystko było spoko, fajnie się bawiliśmy. Gdyby ta koleżanka nie zaczęła się przytulać do mojego kuzyna na oczach swojego beciaka xDdddd
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: do samych saun wchodzi sie nago (mozna sie naogladsc fjutow i tyłkow wszelkiej maści, a i c---i cipy yez sie zdarzaja, choć babg sa zazwyczaj bardziej wstydliwe - ja tam mam akurat w------e), ewentualnie w recznik, jak ktos jest bardzo wstydliwy. Po samym saunarium, raczej ludzie chodzą w ręcznikach.
Przy chłodzeniu np. w basenie tez jesteś nago z innymi typami i typiarami.

Ogólnie jak dla mnie to nie za
  • Odpowiedz
  • 0
@TiREX ciekawa teoria, choć rownie dobrze to ten chlop mógł mieć mental obrażonego 5latka, a ona z w--------a nie chciała na niego patrzeć ¯\(ツ)/¯

@karokrakow: dziwnym trafem wodziła za mną wzrokiem i np. pląsała się przede mną zupełnym przypadkiem - dlatego się zainteresowałem nimi

choć babg sa zazwyczaj bardziej wstydliwe - ja tam mam
  • Odpowiedz
  • 0
Ja akurat chodzę na duże seanse saunowe i tam raczej nie widze specjalnego obczajania. Jest w miare ciemną, zajebiscie gorąco i połowa ludzi patrzy na chlopa co wywija z ręcznikami albo ma zamknięte oczy.

@karokrakow: te też lubię, ale często jest kolejka, a ja lubię szybko iść na saunę i się wygrzać. Czasem wchodzę do sauny po seansie, bo ładnie pachnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@karokrakow: ja jeszcze nie miałem takiej sytuacji żeby było mi za gorąco w trakcie seansu. Pomimo, że są te wysokie temperatury - to wilgotność ułatwia przebywanie w takiej temperaturze. Najciężej znoszę saunę fińską opalaną drewnem w wilgotności 10-20%, bo mam wrażenie że ona rozgrzewa się do wyższych temperatur, niż w "specyfikacji" XD
  • Odpowiedz
@TiREX: wiesz, każdy tez to inaczej odczuwa. Na seansach duzo zależy od tego jak ktos macha i jak mocno dolewa. Ja na razie siedzę max na 3 półce. Czasami są seanse grupowe i kilku gości macha, to wtedy cieplo mocno sie rozchodzi. A jak masz jeszcze pełna sale, to już w ogole.
  • Odpowiedz