Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol: błędy raczej odczyta i wykasuje. Mi niektórych adaptacji nie obsługuje, ale w porównaniu z tanim elementem i chińskim Delphi który jest kompletnym nieporozumieniem i żałuję jego zakupu to zapowiada się nieźle
  • Odpowiedz
@cacyyy: mam tylko zamrożoną ramkę car scanner P0000 nic więcej zero check engine

Mechanik twierdzi że auto jest w 100% sprawne, ale według mnie za duże wibracje, i z tego co czytam warto sprawdzić egr.

chociaż jedni piszą że ten silnik po prostu tak ma
  • Odpowiedz
@cacyyy: mechanik (bądź co bądź dobry bo zawsze faktury itp, mówił wprost że poduszki silnika dobre są.

I że ten silnik tak ma.

Tylko cokolwiek sprawdzam to wszystko gra, jedynie te obroty na postoju mnie w-------ą bo jak stoje w korku to mi autem telepie XDD
  • Odpowiedz
@cacyyy: Samochód działa idealnie, poza tym że po prostu na postoju są ogromne wibracje idące nawet do tyłu samochodu, jak włączę klimę to już w ogóle, na czytniku mi nic nie pokazuje, jedynie że obroty falują od 840 do 900/940

świece dobre, cewka dobra, brak błędów, poduszki mechanik sprawdzał jak wymieniał kolumnę kierownicy i mówił ze wszystko w porządku
  • Odpowiedz