Wpis z mikrobloga

#tinder #badoo #zwiazki #speeddating #szybkierandki

ja uwazam, ze facet powinien wykonac 1 krok

Gdybym byl kobieta tez bym tak uwazal, po co mam sie starac o kogos, skoro ktos sie moze starac o mnie. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Klasa dziewczyn 9/10, klasa panow 5/10.

Czyli realnie kobiety 5/10 i faceci 7/10 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Mi sie podobal 1 facet

Zero zdziwienia

Uderzac do facetow sama

Chwila moment, przeciez sama napisala

ja uwazam, ze facet powinien wykonac 1 krok
git_commit - #tinder #badoo #zwiazki #speeddating #szybkierandki
 ja uwazam, ze facet...

źródło: 3af6c533e6f6411ad9755d57c48f747d94b1d8b1864f01225477eff4d84b1b11

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 52
@Isover47 takze to by bylo na tyle w kwestii wyzszosci szybkich randek nad tinderem. Faceci majacy powodzenie u kobiet nie chodza na szybkie randki bo maja od tego tindera. A facetami z szybkich randek kobiety nie sa zainteresowane (co jest logiczne, na szybkie randki chodza faceci bez powodzenia na tinderze)
  • Odpowiedz
@git_commit: Ile tutaj jest zjawisk matrymonialnych pokazanych- coś pięknego. Kobieta w końcu poczuła się jak samiec, poczuła rywalizację i walkę o partnera, a zarazem wprost pokazała jakie jest nastawienie większości kobiet do zwykłych facetów- brzydcy, za słabi, a kobiety wszystkie oczywiście piękne. Faktycznie, tylko czarnoskórzy mogą tę demografię uratować
  • Odpowiedz
@git_commit: co prawda sam nigdy się nie zdecydowałem by się wybrać, ale znajomy opisywał, że będąc po owych szybkich randkach, gdy już dostał feedback kto go dał na tak, to jedna laska gdy się z nią skontaktował rzuciła coś w rodzaju, że teraz chce się spotkać po kolei z wszystkimi facetami z którymi ją "sparowało", więc musi się ustawić w kolejce xD

po tej relacji doszedłem do wniosku, że nie
  • Odpowiedz
@centerario: później wielkie płacze dlaczego chłopy nie randują, one biedne chodzą po spędach dla singli, a faceci wolą siedzieć w piwnicy i grać w gry. Oczywiście, że wolą w sytuacji gdy będąc subchadem twoja obecność na takim evencie jest dla babek wręcz oburzająca! Do tego i tak oczywiście ustawiaja się do rywaliacji o tych kilku chadów. Dla zwykłego chłopa to tylko strata czasu, kasy i godności.
  • Odpowiedz
  • 1
po tej relacji doszedłem do wniosku, że nie ma jakościowej różnicy między apk'ami randkowymi a speed datingiem, jeden i ten sam uwłaczający godności syf i można się tam spodziewać dokładnie tego samego typu kobiet

@witajswiecie: dokladnie tak, co z tego, ze poznasz jakas kobiete w realu? Co to za problem pobrac dla niej tindera podczas dluzszego posiedzenia w toalecie i przebierac wsrod tysiecy chadów?

Dla zwykłego chłopa to tylko strata
  • Odpowiedz
@git_commit: paru mireczków, którzy pisali o związkach etc. wypowiadało się o speed datingu. To jest jak z szukaniem partnera / partnerki na apkach - efekty często są beznadziejne, ale można znaleźć coś fajnego. To jak z kolagenem, u jednego najlepiej będą wchodzić tabsy, u innego w płynnej formie.
  • Odpowiedz