Aktywne Wpisy

MonazoPL +135
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
![Sound Blaster 64 Gold, czyli lepsze wrogiem dobrego [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/62c33b83a0adc040a056c8fc0ff4298ac0afb0ac46af4c52fe7c9d8e6e722ca2,q80.jpg)

Arsenal zrobił upgrade w środku pola zamieniając Parteya na Zubimendiego i właśnie dopinają transfer Gyokersa, czyli napadziora z krwi i kości, którego bardzo potrzebowali. Do tego przyszedł Madueke, chyba do rotacji, ale może wygryzie Martinelliego.
Liverpool załatał dziurę po TAA w postaci Pingponga, dołożyli na drugą stronę Kerkeza, rozbili bank na Writza i jeszcze się mówi o napastniku.
City zrobiło wymianę pokoleniową i sobie w miejsce KDB sprowadzili Cherkiego. Dołożyli do środka pola Reijndersa i na lewą obronę Aït-Nouriego.
Chelsea to nawet z pamięci ciężko mi wymienić, bo oni kontynuują tradycje z kilku ostatnich okienek i sprowadzają pierdyliart tych zawodników. Z głośniejszych na pewno Gittens, Pedro, Delap i ten brazylijski młody talent, którego nazwiska nie pamiętam.
Jeśli chodzi o TOP4 z poprzedniego sezonu, to widać, że nie próżnują w tym okienku. Każdy się porządnie wzmocnił, a przecież nie jest powiedziane, że nie będą tego robić dalej, bo okienko jeszcze trochę trwa. Do tego nie zapominajmy, że oni już wcześniej mieli silne kadry, bo jakoś do tego TOP4 się przecież załapali. Byliśmy za nimi daleko w tyle, a ten dystans tylko się powiększa. Małym pocieszeniem jest to, że chociaż Newcastle i AV, czyli kolejno piąte i szóste miejsce się jakoś nie wzmocniły. Został jeszcze Tottenham, ale oni oprócz Kudusa raczej nie mieli spektakularnych transferów, chociaż kogoś tam jeszcze kupili.
Generalnie trzeba się chyba pogodzić, że żadnej rewolucji nie będzie. Mbeumo nie wiem czy tutaj trafi, raczej nie, bo Brentford nie ma powodów, żeby nam schodzić ze swojej ustalonej ceny. Przez kosmiczne pensje nie jesteśmy w stanie nikogo sprzedać i tak to się toczy. Ruben będzie chyba musiał wynaleźć sposób, żeby jakoś grać tym co ma, ale tutaj też będzie ciężko - ten jego system się po prostu aktualnie nie sprawdza. Z drugiej strony jeśli się ugnie i zacznie grać inaczej, to też może być różnie. ETH też tu przychodził z inną wizją, musiał ją szybko porzucić i dostosować się do tego co jest, a finalnie i tak na dłuższą metę to nie wystarczyło. Ciekawe jakby to wyglądało, gdyby szedł do końca w zaparte, że będzie tu grać jak drugi Ajax. Może przy takim budżecie i z takim podejściem by to wyglądało w dłuższej perspektywie lepiej. W końcu tam robił wyniki i to również w LM.
A nawet szkoda gadać.
#united