Aktywne Wpisy

PanMaglev +247

BurningButter +25
Takiej 5 złotówki mi nie przyjęli w żabce. To jest jak normalne 5 zł i można tym płacić czy nie?
#numizmatyka #zabka
#numizmatyka #zabka
źródło: 1000000267
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000000267
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zdarzyła się sytuacja a i okazja, żeby zamieścić wiekopomne ogłoszenie.
ZAGINĄŁ KUNDEL SZNAUCEROWATY GRUBY, WABI SIĘ CZESŁAW DUSIO KONCERTOWA HARNASIE DUDZINSKIEGO LUBLIN. Proszę o PW jeśli ktoś ma informację. Ogłoszenie zamieszczam uprzejmościowo.
Zerwał się i uciekł w wyniku tego zdarzenia: https://www.lublin112.pl/zderzenie-dwoch-aut-na-skrzyzowaniu-jedno-z-nich-dachowalo-zdjecia/#comment-1449168
Troche #heheszki ( ͡° ͜ʖ ͡°) a troche serio go tam pół rodziny znajomych szuka.
#lublin #czechow #poligon #wykopcsi #csiwykop #zaginiecie #pies #psy #fredikamionka #pomocy #raportzpanstwasrodka
źródło: pies
Pobierz@lskx: ale długie imię
@lskx: ale długie imie
@o__0: Zgodnie z tradycją zapoczątkowaną przez Frediego Kamionkę. Nie wiedziałem, że kiedyś mnie kopnie zaszczyt dodać takie ogłoszenie xD.
@czerwony_kmer: to i tak ładne zdjęcie xD. Gruby, że ledwo chodzi, ale s--------ć umiał :D
@elgebar: hahaha, no xD
źródło: obraz_2025-07-15_205944787
Pobierzmam nadzieję że miał kaganiec i teraz nie pożre jakiegoś dziecka, bo Panu się nie chciało trzymać psa na smyczy.
@duzy_gracz: bardzo prawodopodobnnme ze uciekl na poligon (to hektary zarośli z jedna ścieżką parkową blisko centru miasta) mozliwe, ze go jacyś dzicy dopadli
źródło: obraz
Pobierz@Przykleszc: jeszcze nie, ale mimo poszukiwań zaczyhna lubić xD
dzięki za komentyowanie i plusy. Uprzejmie informuję, że pies się znalazł.
"Rodzina prosi o niezadwanie pytań" xD
szkoda, myślałem że stracisz go na zawsze