Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego młodsze pokolenie znajduje partnerki?
Bylem w maku i na parkingu bylo duzo aut i siedzieli tam jakies typy z dziewczynami. Raczej mlodsi. Jakim cudem oni znalezli te dziewczyny? Nawet ladne i szczuple. Pytam bo ja nigdy nie mialem a 35 lat juz mam. Przeciez tez bylem w ich wieku i pewnie robilem to co oni. Gdzie jest roznica? #rozowepaski #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 2
troskliwy-wędrowiec-63: Po prostu mają jadra i się ich pytaja o zdanie. Gdybyś wyhodowal własne to też by Ci wpychaly do głowy pomysły jak włożyć co innego gdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po prostu podbili do lasek i zapytali o numer a potem się umówili na randkę. Robiłeś tak kiedyś?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: co śmiechłem to moje, a teraz śmiechłem drugi raz, że przy wysokim teściu nie ma problemów z wyglądem, no tak, bo każdy z wysokim poziomem testosteronu jest wysoki i atrakcyjny, skutecznie zagaduje i bzika. Może to i racja, za młodu byłem ładny, podbijałem i bzikałem bo miałem dużo teścia, a teraz mi spadł od czytania wykopu to zbrzydłem i przestałem podbijać. Dziękuję pan doktór już biegnę do apteki całodobowej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
troskliwy-wędrowiec-63:

zbrzydłem

@Fala_Magnezu: ja zawsze byłem brzydki, mam też w zasadzie pewien istotny defekt twarzy, ale mi się bzikac chce, więc umówiłem sie z taka martyna w sopocie na plaży i będę jej probowal włożyc język w usta, lewa ręką trzymając szyje, a
  • Odpowiedz