Wpis z mikrobloga

Ze względu na to, że już podobno nie produkowany jest Armani eau de Cedre, a sam uwielbiam ten zapach to widzę że wpadł w całkiem sensownej cenie 3,10 zł/ml na Notino z kodem SUMMER, czyli 309 zł za flakon 100 ml
także jeśli to jest prawda że już nie jest produkowany i ktoś chce zrobić zapas to chyba lepszej opcji na razie nie będzie. Możliwe że już w ogóle nie będzie
https://www.notino.pl/armani/eau-de-cedre-woda-toaletowa-dla-mczyzn/
#perfumy
loopie96 - Ze względu na to, że już podobno nie produkowany jest Armani eau de Cedre,...

źródło: obraz_2025-07-14_081223841

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@loopie96: kurde, zajebiscie loopie, dzieki :) zostalo mi 40 ml i ciagle sie waham czy domawiac czy nie xD
ktos cos slyszal o jakies reformie? czy to takie spekulacje tutaj czytam...
  • Odpowiedz
@loopie96: ja pisałem, ale też na podstawie plotek. Tak czy inaczej - fajnie, że nie z dech ;) A jak robią reformę to mam nadzieję, że parametry poprawią (taaaaaak, oczywiście...)
  • Odpowiedz
  • 0
@npwjsn: odziwo na mnie parametry ma naprawdę przyzwoite, ale teraz się zastanawiam czy nie robić zapasu, poczeka na odpowiedź Armaniego, bo póki co nic słychu
albo zamówię i najwyżej zwrócę xd
chociaż najniższa i tak masz do 2,7 zł/ml mi się udało chyba zjechać, także i tak cena sztos
  • Odpowiedz
  • 3
@misioneos @Agrestowa_owca @bzyku95 @Pietruchoowy @Czypsy @giorgioborgio
wychodzi na to zę tylko w USA jest discontinued, a tak długo nie miałem odpowiedzi bo pierw napisałem źle do ogólnego BOKu Armaniego i dopiero przekierowali mnie na Armani Beauty żeby tak pytać o takie rzeczy, jeszcze przez nieuwagę napisałem do oddziału w USA. Napisałem jeszcze do europejskiego Armani Beauty, ale wychodzi że najpewniej na rynku eurpejskim po prostu zostanie
loopie96 - @misioneos @Agrestowa_owca @bzyku95 @Pietruchoowy @Czypsy @giorgioborgio
w...

źródło: obraz_2025-07-16_081131877

Pobierz
  • Odpowiedz