Aktywne Wpisy

incar +549
Jeden mirek wrzucał tutaj wcześniej coś o tym parkingu przy Kuźnicach. Tutaj reakcja właściciela na krytykę
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
Pobierz
mirko_anonim +14
✨️ Problemy ze ślubem i spowiedzią – co robić? Ⓘ
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł

*wstawcie tam dowolny kraj
Jak macie resztki honoru praktykujący katolicy to od jutra powinniście pisać do Watykanu żeby papież zdjął tą osobę ze stanowiska, bo tak może mówić członek mafii kibolskiej a nie jak mówi definicja słowa biskup - "(...) zastępca i wysłannik Chrystusa”.
Albo zepsujcie sobie opinię do końca...
#polityka #bekazpisu #bekazkatoli #c---------------a
źródło: 29d844ce8d6031f6b077317ca9f4
Pobierz@przeciwko78: W kościele już normalnych prawie nie ma. Stare baby plus trochę kiboli. Obie grupy pełne nienawiści i przekonane że tylko oni są prawdziwymi Polakami.