Aktywne Wpisy

michal-panicz +59
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +515
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

#gonciarz
@nilmerg: xddd
Stanowski nawet rzucał mu te miękkie pytanka, by dać Gonciarzowi zbudować sobie drogę wyjścia "wstyd Ci za osobę, którą wtedy byłeś?"
No ale Krzysiowi nie było wstyd, on te wszystkie dziewczyny dobrze traktował, a harpie chciały go zniszczyć, moment, w którym Krzysie siedzą nad screenami z
@oirectine: perseusz jest o tym że te wszystkie kwity na gonciarza to były fejki, wiec nie wiem czemu sugerujesz ze gonciarz wszystkie źle traktował na podstawie wewnętrznego konfliktu miedzy kasia i gonciarzem. Jakbyś przeczytał
@paul772: w sensie 40 letnie dzieciątko się popłakało że coś nie poszło po jego mysli i zaczął płakać na cały sklep xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Chyba nie było jednak tak źle, skoro Gonciarz "nie pamięta o co tam chodziło" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gaz_wieprzowy: kasia spłucz. On miał wtedy 32
@paul772: a nie no, to jak na 32 latka to bardzo dorosle zachowanie xDD
@paul772: przestępcze czyli sprawa jest w prokuraturze?
To teraz pytanie, o co chodziło, bo może zaraz się okaże, że gonciarz z tego okresu ma z 200 sms albo dm od katarzyna.
Ogólnie słaba zagrywka Stanowskiego, wiadomo, że zrobiona pod dym i publikę, ale dawanie "dowodu" z 2018r i zdziwienie, że ktoś