Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

to one biorą kredyty i płacą krocie za wykończeniówkę bo mają nasrane w głowie przez czytanie żurnali
XD
@tenoy: ja znam takich pelno, jeszcze w przerwie kawka za 20zl ze starbucksa, ale i tak to jezdzenie taksówkami do pracy mieszkajac w warszawie z najlepsza komunikacja miejska to jest HIT
I porównując się z babcią, której ,,na wszystko starczało" nie rozumieją ze babka nie zamawiała codziennie sushi, nie brała kawy na wynos a na codzień wpierdzielala ziemniaki że słoniną, zupę na kości i chleb żytni.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@PiccoloColo: nie chcę się chwalić ale to nieironicznie prawda, potrafię gotować prawie tak dobrze jak moja mama i babcia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: 7ecdb4e3-631b-4910-8bbb-a5cc8e144bd9
PobierzW moim otoczeniu niemal każda kobieta gotuje co najmniej dobrze, a faceci to już inna liga niż faceci 20 lat temu.
@PiccoloColo: Ja ci tylko mówie to co widze na streamach a wyjątkowo lubie sobie te streamy tych dostawców w tle puszczać jak pracuje, prawie same baby zamawiają to żarcie