Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +93
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

źródło: temp_file6981237419201456536
Pobierz@szgust: To teraz wymyśl fikołka, który wiąże ze sobą kupienie lotu astronauty, z którym każdy polityk będzie się fotografował, z rozwojem rodzimego przemysłu i nauki.
Tylko konkretnie, co z tego lotu wyniknie w przyszłości, ale nie mgliste p--------o o niczym
Ze Sławoszem na ISS poleciało 13 eksperymentów, co mogę z głowy podać:
- LeopardISS od KP Labs - komputer do przetwarzania danych z wykorzystaniem AI opracowany w pełni przez polską firmę. Jest na niego ogromny popyt na całym świecie, ponieważ doskonale może się łączyć np. z obserwacjami hiperspektralnymi.
- Monitor promieniowania Radmon, również zbudowany przez polską firmę. Pozwala mierzyć środowisko radiacyjne, co jest bardzo przydatne w
@szgust: przecież ten lot to czysta akcja propaganda, jakie on niby eksperymenty tam przeprowadzi, których już nie przeprowadzono wielokrotnie?
@LM317K: jakby był taki super to by se znalazł normalną żonę
@szgust Jak te powyższe brzmią już poważnie, choć się zupełnie na tym nie znam, tak na ten jako podatnikowi to zupełnie mi szkoda kasy, bo na pierwszy rzut oka nie wierzę w to. Mam nadzieję, że się miło zaskoczę.
Ale chcialbym jako
Co do rachunku zysków i strat, to spoko, nie
@szgust Wyjątkowe jest to, że po prostu o tym rozmawiamy w tym wątku. Dlaczego miałbym pisać o pensjach dla katechetów pod Sławoszem?
Mam nadzieję, że
Co ma do tego obwożenie Hermaszewskiego przez władze? Tak to wyglądało w każdym kraju. I nadal trochę wygląda, bo jednym z zadań astronautów jest edukacja i popularyzacja nauki. Władze powinny się takimi ludźmi chwalić i wolę, jeśli robią sobie zdjęcia z astronautą niż z piłkarzem.
@gwda: przez prawackich przyjebów*