Wpis z mikrobloga

Czy nie uważacie, że atakowanie i obrażanie Dekluje, czyli bądź co bądź dziecka jest trochę nie na miejscu? Już tu widziałem dużo wyzwisk typu brudaska Dekluje. Rozumiem jechanie z Kiszakiem i Arkadikusem, bo to stare chłopy, ale p-------------e się do nastolatki, która coś tam sobie tworzy na YT i akurat spodobała jej się "ludologia" jest mega słabe.

#kiszak #arkadikuss #twitch #youtube
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vezz: zabawne bo chcialem wlasnie przytoczyc ze magical za podobna (a nawet nieco bardziej stonowana) wypowiedz zostal skazany wyrokiem po czym wyladowal w pierdlu a ludologicznej gimbusiarze wlos glowy nie spadnie i jediknight czy jak sie ten s-----------c zyciowy nazywa wysle jej kolejne donejty po kilkaset zloty tudziez tysiecy
  • Odpowiedz
wysle jej kolejne donejty po kilkaset zloty tudziez tysiecy

@xXxV4r3l5ExXx: biorac pod uwage jakie deklaracje dekluje wyraża w różnych miejscach jak na przykład ściany pokoju to bym mu sukcesu matrymonialnego tą drogą nie przewidywał i w ogóle żadną drogą
  • Odpowiedz
Czy nie uważacie, że atakowanie i obrażanie Dekluje, czyli bądź co bądź dziecka jest trochę nie na miejscu?

@johnshepard2000: Oczywiście, że tak. Masz tutaj 100% racji której nie sposób ci odmówić absolutnie nie popieram atakowania i obrażania dzieci, też uważam, że jest to bardzo nie na miejscu. Natomiast absolutnie nie traktuje tej dziewczyny w kategorii dziecka, absolutnie nigdy
jej również nie wyzywałem co najwyżej zadałem pytanie dlaczego pokój w którym
  • Odpowiedz