Aktywne Wpisy

MonazoPL +160
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
sforce +5

#kiszak #arkadikuss #twitch #youtube
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.twitch.tv/dekluje/clip/AmericanInquisitiveTildePrimeMe-ZOsHTSj5QE5t468q
@xXxV4r3l5ExXx: Czy instant gaming utożsamiania się z poglądami autorki?
Nie trzeba być geniuszem by zauważyć, że się wkręciła w koncept- ma na grzejniku napis "ludos" - i to zapewne wylądowało tam zaraz po propsie od rumuna albo przynajmniej swoją genezę ma od menelobijusa i jest to coś co można zmyć rozpuszczalnikiem. Plus nie ciężko jest zauważyć, że się próbuje wbić w grupę. Odkrywamy, że nastolatki są nastolatkami.
Każdy ma jakieś etapy w życiu, a ten konkrety może ją
No weź podaj komu chce się szukać
@niesepomoc: Nie zamierzam nigdy skierować obelgi w stronę Dominiki, ale na pierwszy rzut oka i po obejrzeniu parę shotów widać, że nazywanie jej dzieckiem to jest manipulacja, teoretycznie nim jest, a dokładnie osobą niepełnoletnią, ale to jest duże niedopowiedzenie. Nie wiem
@ActiveekHere: Tivolt to był mój pierwszy gamingowy YouTuber, którego oglądałem przez dłuższy czas. Pierwszy kontakt z nim to 2012 rok i seria ze Sniper Elite V2. Piękne czasy.
Fckme69
Dobra bo zaraz bialorycerzyki sie zlecą, jestem zdania ze jeśli w internecie pajacujesz i walczysz mieczykiem to musisz mieć świadomość że możesz oberwać od takiego samego mieczyka.
Wiek nie ma znaczenia. A jak komuś to nie pasuje to niech mnie pozwie za słowa: brudaska.