Wpis z mikrobloga

Czy nie uważacie, że atakowanie i obrażanie Dekluje, czyli bądź co bądź dziecka jest trochę nie na miejscu? Już tu widziałem dużo wyzwisk typu brudaska Dekluje. Rozumiem jechanie z Kiszakiem i Arkadikusem, bo to stare chłopy, ale p-------------e się do nastolatki, która coś tam sobie tworzy na YT i akurat spodobała jej się "ludologia" jest mega słabe.

#kiszak #arkadikuss #twitch #youtube
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnshepard2000: Generalnie to ja sam widziałem z raz czy dwa sytuację w której ktoś ją dosłownie wyzywał i oczywiście zgadzam się, że nawet jeśli ona sama nie reprezentuje wysokiego poziomu, to rzucanie wyzwiskami w osobę tak młodą jest poniżej jakiegoś poziomu, ale Twój post jest napisany jakby działo się to na porządku dziennym na tym tagu, co jest nieprawdą
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: sam jej nie obrażam i nie zamierzam ale to jest edgy alternatywka nastolatka która się zachowuje jak kiszak lite a nie żadne dziecko, jeśli już jakieś apelowanie to bym apelował o resocjalizację i dotarcie do niej z jakimiś pozytywnymi wartościami bo na razie to nie prezentuje sobą normalnego zachowania
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: Popieram.

Nie trzeba być geniuszem by zauważyć, że się wkręciła w koncept- ma na grzejniku napis "ludos" - i to zapewne wylądowało tam zaraz po propsie od rumuna albo przynajmniej swoją genezę ma od menelobijusa i jest to coś co można zmyć rozpuszczalnikiem. Plus nie ciężko jest zauważyć, że się próbuje wbić w grupę. Odkrywamy, że nastolatki są nastolatkami.

Każdy ma jakieś etapy w życiu, a ten konkrety może ją
  • Odpowiedz
Jestem zdania, że jak już się odnosić to do treści jej materiałów, a nie jej prezencji + robić to maksymalnie merytorycznie. W innym wypadku będziemy jak ta ludo szarańcza.

@niesepomoc: Nie zamierzam nigdy skierować obelgi w stronę Dominiki, ale na pierwszy rzut oka i po obejrzeniu parę shotów widać, że nazywanie jej dzieckiem to jest manipulacja, teoretycznie nim jest, a dokładnie osobą niepełnoletnią, ale to jest duże niedopowiedzenie. Nie wiem
  • Odpowiedz
Na szczęście to przykład fikcyjny bo głównie oglądałem Roja i Tivolta

@ActiveekHere: Tivolt to był mój pierwszy gamingowy YouTuber, którego oglądałem przez dłuższy czas. Pierwszy kontakt z nim to 2012 rok i seria ze Sniper Elite V2. Piękne czasy.
  • Odpowiedz
@Artok: i wszystko jasne.
Fckme69

Dobra bo zaraz bialorycerzyki sie zlecą, jestem zdania ze jeśli w internecie pajacujesz i walczysz mieczykiem to musisz mieć świadomość że możesz oberwać od takiego samego mieczyka.
Wiek nie ma znaczenia. A jak komuś to nie pasuje to niech mnie pozwie za słowa: brudaska.
  • Odpowiedz