Wpis z mikrobloga

• 179
@robert_blaszczykowski pamiętam jednego antysystemowca, który powiedział, że się nigdy nie sprzeda. A gdyby jednak to mogą do niego mówić "szmato".
Ta sama zagrywka idzie teraz, żeby zagarnąć ludzi z centrum. A skończą tak jak każda inna przystawka do głównego dania i NIC realnie nie zrobią.
  • Odpowiedz
@saib75 tak jak nie cierpię konfederacji tak z bólem serca stwierdzam, że oni akurat nie skończą jako przystawka.

Mają zbyt duże poparcie wśród młodych. Młodzi robią się tak samo fanatyczni jak starzy. Mentzen umie w tiktoka i zawsze się wytłumaczy.

Powiedziałbym, że konfederacja będzie tylko rosnąć, co jest tragedią dla Polski bo spranych mózgów tak łatwo nie wyleczysz. Przypadek jak PiS i tvpis/republika tylko tutaj jest Mentzen i tiktok/youtube
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski

@Yossarian82 Sławomir Mentzen i Krzysztof Bosak to jedyni merytoryczni politycy

W zależności jak wiatr zawieje. Przed drugą turą zwyczajnie nie lubiłem memcena a bosak mnie tylko irytował. Po drugiej turze uważam,ze memcem to zwyczajna polityczna kurtyzana a bosak mnie w-----a jak nikt inny.
  • Odpowiedz
Czasem bawię się w trigerowanie tych chłopków z konfederacji. Dzisiaj zarzutka nie złapała

@robert_blaszczykowski: Jaka zarzutka? Nie rozumiem.

ja uważam ich za szkodników bo nie dość że starsi mają sprany

@robert_blaszczykowski: Uważam, że jesteś szkodnikiem i masz sprany łeb jeżeli nie głosujesz na Konfederację.
  • Odpowiedz
@Jah00: Tymczasem już prosta matematyka wyjaśnia, że gdyby każdemu pracującemu Polakowi (17 M) zapewnić dom z ogródkiem na działce o boku 100 m, to trzeba by wtedy zlikwidować rolnictwo, infrastrukturę drogową i przemysłową (gdy chodzi o powierzchnię zdatną do użycia, a nie powierzchnię Polski razem z rzekami, górami, lasami i jeziorami). To jest właśnie sprany łeb, albo w ogóle jego brak i myślenie poniżej poziomu podstawówki, bo taka propozycja nie
  • Odpowiedz