Wpis z mikrobloga

@hiperchimera: Dostałem na 18 od chrzestnej fajnego timexa, takiego na czarnym skórzanym pasku, no założyłem kilka razy do garnituru czy na jakieś wyjście na miasto, ale tak na codzień to nie. Zresztą ja biżuterii też nie noszę, żadnego łańcuszka ani nic, nie wiem, basic facet jestem :D
  • Odpowiedz
@theOstry: Wręcz przeciwnie. Wysoki testosteron skłania faceta do pokazania innym, gdzie ich miejsce, między innymi przez swój styl ubioru, w tym noszony zegarek, ale i posiadany samochód, itd. Drugi facet musi spuścić nos na kwintę i przyznać, że go nie stać, i wypłakiwać się w Internecie.
  • Odpowiedz
  • 0
@theOstry: ale z czym masz problem? To jest tag zegarkowy dla ludzi którzy się nimi interesują.

Jakbyś pokazał swój zegarek z Myszką Miki i stwierdził że mi taki wystarcza, bo chce mieć coś wesołego, co pokaże mniej więcej która godzina i nie szkoda nosić na codzień to luz.

Jesli temat Ciebie ani ziębi, ani parzy - po kiego grzyba tutaj siedzisz i robisz z siebie nieparzystokopytnego?

Zamiast theOstry to raczej
  • Odpowiedz
@hiperchimera:
Jest opcja odkupienia z drugiej ręki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dan Henry robi super zegarki, od dawna mam na oku tego nurka z dwiema koronkami.

Dobrze wiedzieć że zakupy na oficjalnej stronie dochodzą bez problemu.
  • Odpowiedz