Wpis z mikrobloga

@qwertynianin1: Uuuu rasizm i ksenofobia. Oceniasz ich po kolorze skóry? Czy może Ci przeszkadzają kominiarki i rozbudowane mięśnie xD
No patrz.. bo mi przeszkadzają umięśnieni i silni inżynierowie w kominiarkach którzy robią zamieszki we Francji. Okradają sklepy i samochody. Wystarczy mi nasza patologia do której człowiek się przyzwyczaił. NIe potrzeba mi patologii z innych biednych krajów
  • Odpowiedz
@andbatros: Ale nie mamy zadnych umow z niemcami ktore nasz przymuszaja do przyjmowania migrantow XD Oni cofaja te kilkaset osob rocznie, ktore przeszly przez bialorus/litwe i chca sie dostac do niemiec - a my powinnismy ich dalej cofnac na bialorus/litwe. A kilkaset tysiecy ludzi rocznie ktore do nas przyjezdzaja to sa legalni migranci na wizy pracownicze i niemcy nie ma nic do tego
q.....1 - @andbatros: Ale nie mamy zadnych umow z niemcami ktore nasz przymuszaja do ...

źródło: c81644ca3f47d3287e328e210c52e7c3d622d90750a1cc1d43d42957f4009161

Pobierz
  • Odpowiedz
@panDario: Niestety nie mam ich w znajomych, ani nie jest to moja bańka informacyjna. Za dwa miesiące mogę wysłać wniosek o udzielenie informacji publicznej w Kancelarii Prezydenta RP, tam najprędzej się dowiem.
  • Odpowiedz