Aktywne Wpisy

R4vPL +5
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

MajsterZeStoczni +141
ćpuny takie som
źródło: 147b3808919415f76791905143fd2e50686280f0947e5bc978f4ff26ae56e016
Pobierz

"ALE TO NASI IMIGRANCI"
Nie nie są to nasi imigranci
Europa zachodnia chciala miec tanią siła robocze i im nie wyszlo to teraz jest to ich problem
"ALE ONI PRZESZLI PRZEZ POLSKA GRANICE"
Nie ma zadnich kwitów na to i kazdego mogą tu wepchnąc mowiąc ze przyszedł odnas.
Ale wy macie wypare łby. Jakbyśmy teraz to olali to za 2 lata było by tu kongo. No chyba ze wam pasuje ze panstwo da im mieszkanie i pensje na asymilacje a ty płac kredyt i haruj
Nawet mi was nie żal. Stonoga miał racje
#ruchobronygranic #imigranci
„ W tym roku Polska przyjęła 3,2 tys. osób przywożonych z Niemiec – wynika ze słów Adriany Porowskiej, minister ds. społeczeństwa obywatelskiego”
„ Są jednak wątpliwości, czy osoby przewożone przez Odrę rzeczywiście były w Polsce. Część nie posiada dokumentów. Niektórzy mają przyznawać, że do Niemiec przyjechali
zupelnie jak sasiady co wstają o 4 i laza bez celu do 11
źródło: image
PobierzJa jakbym uciekł z Polski i wjechał nielegalnie do USA to dostałbym od razu azyl ? Nie mając dokumentów i nic przy sobie
Myślę, że Straż Graniczna też zrobiła sobie wolne bo w sumie nie będą o 9 rano o imigrantach gadać.
@opk20: smutny obraz
źródło: 1000011235
PobierzZaraz się zmieni władza i będzie
@opk20: nie "nasi" tylko "pisowscy". To pisowcy i ich wyborcy powinni przyjąć tych imigrantów do siebie.
Ale co do wypranych łbów masz rację, pis sprowadził tu imigrantów a potem wygra wybory mówieniem że to nie oni xD
@opk20: ale kto przyjmuje imigrantów w tym momencie? gdzie są Ci imigranci?
A imigrantów zarobkowych to sobie mamy prawo prześwietlać,przebierać i wybierać. I powinniśmy! Z krajów
@opk20: A po co kwity skoro jest system identyfikacji? Kwity mozna "zgubic" albo podrobić, odcisku palca juz niezbyt. :)
https://eur-lex.europa.eu/PL/legal-content/summary/eurodac-european-system-for-the-comparison-of-fingerprints-of-asylum-applicants-until-2026.html