Aktywne Wpisy

SynMichaua +32
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

"ALE TO NASI IMIGRANCI"
Nie nie są to nasi imigranci
Europa zachodnia chciala miec tanią siła robocze i im nie wyszlo to teraz jest to ich problem
"ALE ONI PRZESZLI PRZEZ POLSKA GRANICE"
Nie ma zadnich kwitów na to i kazdego mogą tu wepchnąc mowiąc ze przyszedł odnas.
Ale wy macie wypare łby. Jakbyśmy teraz to olali to za 2 lata było by tu kongo. No chyba ze wam pasuje ze panstwo da im mieszkanie i pensje na asymilacje a ty płac kredyt i haruj
Nawet mi was nie żal. Stonoga miał racje
#ruchobronygranic #imigranci
@bighatlogan: dlaczego ktoś nas miałby się pozbywać? Xd
Rob screeny zmanipulowany człowieku i zmykaj na facebooka do jakiego, mateckiego i bąkiewicza
@bighatlogan: co za bzdury wymyślasz
@TobiaszSuchy: @ferdyndurkie @opk20 Tuskowi właśnie chodzi o to żeby Polacy się nie interesowali polityką. W dni robocze, bo praca, w sobotę i niedzielę bo wypoczynek. Tuskowi niech na ręce patrzy niezależna prokuratura Bodnara, a nie obywatele.
Kto tu ma wyprany czerep
Te patrole powinny być po wschodniej granicy 5 k---a lat temu
@guiscard_r: No, na przykład PKN Orlen.
@opk20: Jak nie jak ROG razem z kanałem Zero znaleźli plecak migranta z białoruskimi produktami xD
@TobiaszSuchy: to weź to wytłumacz ludziom pokroju @jaroty @Jariii @d4wid i innym partyjnym klakierom.
Wpisy wrzucane już o 7:00 w tygodniu, aby trafiły do gorących na mirko xD
A przed wyborami to tu był sajgon jak
@opk20: ale Polska juz to olała głosując na prezydenta z ugrupowania które ściągało najwięcej imigrantów ale za to mówili że to opozycja...