@mirko_anonim Myślę że działa tutaj podświadomość taka że dla niektórych byłoby to podniecające a wielu z nich miałoby nadzieję na to że skoro ona robi to z inną to wcześniej czy później za łapią się na fajny trójkącik.
@mirko_anonim: Może tylko w przypadku, kiedy mogliby mieć nadzieję na trójkąt? A jeśli bezinteresownie to mi też ciężko sobie wyobrazić, dlaczego chcieliby się na to godzić
@mirko_anonim: Jest trochę takich facetów. W stylu pijanych wujków Januszy z wesela - "baba z babą, hehe","mmm, trójkącik".
Choć teraz coraz częściej można się spotkać sytuacja dość odwrotną, gdzie to kobiety nie rozumieją oburzenia swoich partnerów, gdy przykładowo pocałują się inną z kobietą. "Ale o co Tobie chodzi, to tylko dziewczyna". No nie, zdrada to zdrada.
A jeśli bezinteresownie to mi też ciężko sobie wyobrazić, dlaczego chcieliby się na to godzić
Choć teraz coraz częściej można się spotkać sytuacja dość odwrotną, gdzie to kobiety nie rozumieją oburzenia swoich partnerów, gdy przykładowo pocałują się inną z kobietą. "Ale o co Tobie chodzi, to tylko dziewczyna". No nie, zdrada to zdrada.