Tak sobie piję collaba i tak się zastanawiałem. Czy u nas są jakieś produkty który zawierają dodatkowo kolagen w składzie? Jak tak się zastanawiam to absolutnie nie kojarzę niczego z kolagenem poza jakimiś tabletkami z neta i maściami dla dziadków. Co prawda jeszcze trochę mam do śmieciarki ale może też warto o tym pomyśleć aby zacząć to zażywać xD #suplementy #dieta #zdrowie #energetyki #islandia
@darek-jg: a nie widziałem tego @amn1337 Muszę dbać o brak zakoli xD . Ale chyba też wypływał na skórę z tego co pamiętam bo problemy z kolanami czy kośćmi to jeszcze nie ten moment
Czy u nas są jakieś produkty który zawierają dodatkowo kolagen w składzie? Jak tak się zastanawiam to absolutnie nie kojarzę niczego z kolagenem poza jakimiś tabletkami z neta i maściami dla dziadków.
Co prawda jeszcze trochę mam do śmieciarki ale może też warto o tym pomyśleć aby zacząć to zażywać xD
#suplementy #dieta #zdrowie #energetyki #islandia
źródło: collab-blood-orange-1-x-330ml-379251
Pobierz@amn1337 Muszę dbać o brak zakoli xD . Ale chyba też wypływał na skórę z tego co pamiętam bo problemy z kolanami czy kośćmi to jeszcze nie ten moment