Wpis z mikrobloga

#kiszak
Ja na bakier youtuberami jestem ale ta persona wydaje się "ciekawa". Może w skrócie ktoś wyjaśnić skąd afera, co do ludologia itd?
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JanTrajbal2: ostatnie to sobie wyguglaj a kiszak to tylko samozwańczy ludolog, który do prawdziwych ludologów nie ma nawet podjazdu. Kiedyś pobił bezdomnego i miał za to ileśtam godzin prac społecznych, czyli w praktyce grabił liście czy co się tam robi. Imo jest grifterem który robi sobie ruch na czacie przez wymyślanie problemów w dobrych grach i zbiera nowych widzów klikalnymi miniaturkami i odzywaniem sie nt. rzeczy, o których mówi anglojęzyczny
  • Odpowiedz
Ja na bakier youtuberami jestem ale ta persona wydaje się "ciekawa". Może w skrócie ktoś wyjaśnić skąd afera, co do ludologia itd?

@JanTrajbal2: Nie ma absolutnie żadnej ''ludologicznej afery'' po prostu drzemy z nich tu łacha od dłuższego czasu bo dają nam do tego powód, to wszystko. Gadając różne głupoty w swoich filmach na yt albo też czasami przychodząc tutaj robiąc z siebie totalnych idiotów chociaż próbujemy z nimi normalnie
  • Odpowiedz
@JanTrajbal2: Uzupełnię, bo zapomniałem wcześniej tego napisać* Powodem tego darcia łacha jest również to, że ci ludzie próbują robić z siebie kolejną pseudo elitę w internecie tym razem w świecie gejmingu. Do tego próbują się przypisywać sobie role jakichś nie wiem mesjaszy i obrońców gejmingu a większość tej ich obrony po prostu sprowadza się do tego, że zamykają się we własnej bańce kto ma inne zdanie to nie umie dyskutować
  • Odpowiedz