Wpis z mikrobloga

Pomoże mi ktoś zrobić 10 hero challenge? Zostało mi 3 - Earth Spirit, Syllabear, Skywrath Mage. O ile jakoś magiem dam radę, tak z tymi 2 będzie ciężko

#dota2
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elkoss: reroll? Bo Earth Spirit to mega skill capowa postać. Albo jesteś nim katem albo gównem. Nie ma czegoś takiego "trochę grane". To nie Invoker gdzie nawet te 2 spelle coś dają. Dlatego proponuje reroll. Reszta EZ.
  • Odpowiedz
@Rkb: Zmieni tylko te które których nie ma zrobionych.

@Elkoss: To masz przesrane. Graj na 5 pozycji. Staraj się nie umierać, wstawiaj wardy, rzucaj ulti i miej nadzieje że twojemu carry taka skromna pomoc staraczy żeby cie wycarrować :) Sylla prosty bo idziesz do jungli, przy odrobinie szczęscia masz freefarm przez 15 minut po tych 15 minutach wychodzisz z radiancem i palisz wszystko na swej drodze EZ PZ.
  • Odpowiedz
@Elkoss: jest dobry sposób na hero challange, jak nie możesz czymś wygrać idź w hard support. KochanekAdmina dobrze napisał, graj na 5 pozycji, kontruj wardy i częste ganki ze smokiem. Ja nie mogłem wygrać Drow Rangerem więc zagrałem nią jako semi support i poszło.
  • Odpowiedz
@Elkoss: W jednej grze, gość całkowicie olał niedźwiedzia, maksując Q jako ostatnie po statach :D. Możesz spróbować i tego jeśli lubisz dziwne pomysły lub totalnie nie radzisz sobie z mikro. Niestety linka do dotabuff nie podam, bo gra była wieki temu.
  • Odpowiedz
@ri7h: Zagraj, też cały czas grałem supportami, ja miałem weavera. Kiedyś nim grałem i myślałem, jak można nim grać taki słaby przecież jest. Później zagrałem 1, przegrałem, bo brak farmy. Zagrałem 2, więcej farmiłem i wygrałem. Postać od tamtego momentu mi się spodobała.
  • Odpowiedz