Aktywne Wpisy

WildAnimal +68
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz
odjutraodwyk +4
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

#gielda #xtb
pisząc szczerze to robin hood pozamiatał teraz i wątpię że takie xtb sobie poradzi. Robin hood jasno mówi że oferta jest skierowana głównie do gen z oraz alfa dla których handel tokenami jest bardziej atrakcyjny niż handlowanie boomerskimi akcjami które kupujesz przez pare godzin a później zamknięcie. Teraz taki studenciak wejdzie po imprezce po 2 kupi pare tokenów od swoich rodziców i nie czeka aż otworzy się giełda o 9 bo po 9 to on będzie leczył kaca. Sądząc po tagu zakładając że większość to milenialsi nie rozumiecie że teraz liczy się głównie wygoda. Robin hood to rewolucja, kiedyś trzeba było jechać samochodem na giełdę i kupić osobiście akcje, później internet niby wygodnie ale nadal są limity, a na koniec hood oferuje 24/5 handel. Xtb może się pakować, ja osobiście sprzedałem wszystkie akcje.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 4kv1oyclw1te1
Pobierz@mirko_anonim: i ten plankton po €500 ma zmienić wyniki ?
źródło: zapraszam-wypierdalac-1-1024x535
Pobierzoddajcie moje tok...tzn. akcie! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ma to sens?
@mirko_anonim: ale to mam sprzedawać akcje xtb czy wszystkie akcje bo studenciak wykupi cały rynek tokenami ?