Aktywne Wpisy

witam12 +325
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +85
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

CZERWIEC 2025
1. Koalicja Obywatelska - 29,4% - 179 mandatów (⬇ 1,5%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 29,2% - 179 mandatów (⬇ 0,4%)
3. Konfederacja - 14,9% - 84 mandaty (⬆ 1%)
4. Lewica - 6,3% - 18 mandatów (⬇ 0,3%)
---------------------------------------------------------
5. Trzecia Droga - 5,2% - (⬇ 1,2%)
6. Razem - 4,9% - (⬆ 0,5%)
7. Korony Polskiej - 4,2%
źródło: canvas
Pobierz@Jestem_Tutaj: A jak oni mają się niby dogadać? PiS socjał, PRLowskie mega projekty, Konfa wszystko płatne, edukacja, służba zdrowia itd.
No cóż... Pozostaje liczyć na to, że jak co wybory znowu pojawi się nowy twór, który zabierze im głosy.
Co się stało z tym krajem, który kiedyś tak mocno chciał należeć do Europy a teraz coraz przychylniej patrzy na wschód?
@Jestem_Tutaj: straszycie tą konfą z pisem od paru lat a to pis i ko zawsze razem w głosowaniach XDXD
No i duopol od 40 lat też razem ale to konfa jest straszna xd dla tego kraju nie ma ratunku
źródło: temp_file9173900966130312412
Pobierzźródło: temp_file7952128971281126069
Pobierz@Obserwator47: prawackie k---y będą głosować na pisowskie miernoty, żeby pisowscy milionerzy mogli dalej rozkradać budżet i osłabiać Polskę. Debile za darmo robią dobrze pisowcom xD
@Jestem_Tutaj: To dopiero początek. Dlaczego się nie cieszysz? Ja się cieszę.