Wpis z mikrobloga

@qwertynianin1: są w partii lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@aei9077 #muremzaciociakasia i generalnie za polska2050 o ile będą mieli jaja ( ͡° ͜ʖ ͡°) wypchnąć klauna Holownie do drugiego szeregu.
To jest poważna partia, a on ja tylko co i rusz ośmiesza.
Szczególnie polecam zawsze przyjrzeć się tej partii kobietom w moim otoczeniu, bo w przeciwieństwie do lewicy jest to partia prokobieca realnie, nie deklaratywnie.
Mają mase kobiet,
  • Odpowiedz
  • 529
@aei9077 Chyba jedyna osoba która w tym rządzie naprawdę rzetelnie i solidnie wykonuje swoją pracę. I do tego jej praca jest korzystna dla zwykłych ludzi, dla demografii kraju i po prostu uczciwości na rynku nieruchomości.
  • Odpowiedz
@stan-tookie-1: widzisz te dwa wiatraki nad domami? Każdy to około 100k złotych rocznie do budżetu mojej gminy, mój Ojciec jest radnym i mi to tłumaczył, dzięki nowej ustawie nie będziemy mieć ich w gminie 12 a około 30, do tego wpływy z nich mają wzrosnąć ze względu na jakiś dodatkowy fundusz celowy.
Niech zaczną w ten sposób tłumaczyć czemu obecność wiatraków w sasiedztwie jest korzystna, to takie sondaże szybko się
H.....s - @stan-tookie-1: widzisz te dwa wiatraki nad domami? Każdy to około 100k zło...

źródło: IMG_20250703_200029736

Pobierz
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: pozwole sobie się nie zgodzić, uzyskane przez Konfederacje i Brauna wyniki to głównie pokłosie dwóch rzeczy.
Mentzen zyskał bost "tego trzeciego" bo rozpoczął kampanię pierwszy, a Hołownia był już zużyty poprzednimi wyborami, stawiam że tam równie dobrze mógł się znaleźć Zandberg, a zobacz jak to różne ideologiczne fundamenty.
Od kilkunastu lat "ten trzeci" uzyskuje w Polsce około 15% w wyborach prezydenckich, ani u Napieralskiego, ani u Kukiza ani u Hołowni
  • Odpowiedz
@reveil: polecam wywiady z nią, to naprawdę społeczna osoba. U rymanowskiego mówiła że jest za katastrem a jak jej wypomniał że ma 3 mieszkania to powiedziała że będzie płacić, bo prawo nie ma być na jej korzyść tylko dla społeczeństwa. Taką ciocię to trzeba sobie szanować, żal patrzeć jak 2050 spada poniżej progu i za nią przyjdzie taki grigorij
  • Odpowiedz
Potężna ciocia Basia gra przeciw rządowi, gdy przyszła prawdziwa próba dla demokracji.
Mogą mieć rozbieżne zdania, ale gdy chodzi o przyszłość Polski to powinni mówić jednym głosem.
To samo kosiniak, zandberg i holownia celowo z małej
  • Odpowiedz
@aei9077: a ja powiem ze swojej perspektywy, że Kasia & Szymek zrobili dużo dobrej roboty, ale robią też dużo kwasu i sieją ferment kiedy chcą dogryźć platformie obywatelskiej. No i są tak strasznie obywatelscy, że zamierzają legitymizować kaczy sąd na złość giertychowi olewając swoje obietnice i swoich wyborców. W koalicji są tarcia między koalicjantami jest to trudna koalicja, wiadomo ale partia hołowni zbyt często niepotrzebnie sieje ferment. A nie zawsze
  • Odpowiedz