Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#polska #polityka #nieruchomosci #muremzaciociakasia
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Przecież ona jak ten cały śmieszny rząd walczy dla wąskiej grupy osób xD
śmieszne
@aei9077 #muremzaciociakasia i generalnie za polska2050 o ile będą mieli jaja ( ͡° ͜ʖ ͡°) wypchnąć klauna Holownie do drugiego szeregu.
To jest poważna partia, a on ja tylko co i rusz ośmiesza.
Szczególnie polecam zawsze przyjrzeć się tej partii kobietom w moim otoczeniu, bo w przeciwieństwie do lewicy jest to partia prokobieca realnie, nie deklaratywnie.
Mają mase kobiet,
Niech zaczną w ten sposób tłumaczyć czemu obecność wiatraków w sasiedztwie jest korzystna, to takie sondaże szybko się
źródło: IMG_20250703_200029736
PobierzMentzen zyskał bost "tego trzeciego" bo rozpoczął kampanię pierwszy, a Hołownia był już zużyty poprzednimi wyborami, stawiam że tam równie dobrze mógł się znaleźć Zandberg, a zobacz jak to różne ideologiczne fundamenty.
Od kilkunastu lat "ten trzeci" uzyskuje w Polsce około 15% w wyborach prezydenckich, ani u Napieralskiego, ani u Kukiza ani u Hołowni
Mogą mieć rozbieżne zdania, ale gdy chodzi o przyszłość Polski to powinni mówić jednym głosem.
To samo kosiniak, zandberg i holownia celowo z małej