Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@JanuszGruz wiadomo. Jakby Trzask wygrał to każdego głosującego na Nawrockiego Tusk by zamknął w obozach i kazał im produkować prąd przez jazdę na rowerze. A wszystko to pod nadzorem LGBT i migrantów.

Teraz wszystko co rząd zrobi to będzie zasługa kierowcy dziwek? Tak Matecki każe pisać?
  • Odpowiedz
wiadomo. Jakby Trzask wygrał to każdego głosującego na Nawrockiego Tusk by zamknął w obozach i kazał im produkować prąd przez jazdę na rowerze. A wszystko to pod nadzorem LGBT i migrantów.

@szychun: skoro tak uważasz... pozostaje się cieszyć, że jednak trzaskowski nie wygrał.
  • Odpowiedz
via Android
  • 77
@marv0oo jak budżet na to pozwoli i ustawa będzie gotowa. Bezmyślne zarządzanie budżetem to była akurat domena pisu. Wystarczyło, że się Kaczyński w netto i brutto pomylił i trzeba było się dalej zadłużać xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@JanuszGruz myślałem, że Matecki chociaż uczy Was wyłapywania ironii xD mam nadzieję, że piszesz z Białorusi i translator nie do końca wszytko dobrze Ci tłumaczy bo inaczej bym załamał się tym, że nasz głos w wyborach waży tyle samo ()
  • Odpowiedz
@szychun: To akurat ty nie wyłapałeś mojej ironi, gdzie celowo udałem, ze zgadzam się z twoimi słowami, które przecież szkodziły właśnie twojemu wodzowi.

Ale akurat tego niemiecko-polski translator rzeczywiście ci nie przetłumaczy, bo dla antypolskich troli to już wyższa szkoła jazdy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@JanuszGruz ok, Panie Analityku po Wyższej Szkole Polityki i Zachowań Spędzonych imieniem kota Alika. Używanie mądrych słów nie zwiększa wartości merytorycznej.
  • Odpowiedz