Aktywne Wpisy

Catmmando +636
#allegro Czy wy jesteście normalni? OPIS PRODUKTU i jego PARAMETRY to dwie najważniejsze cechy oferty dzięki którym wiadomo co się kupuje a wy UKRYWACIE te informacje?
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
PobierzCzy ktoś z was jeździ pickupem na co dzień jako "głównym" autem, w Polsce?
Interesują mnie nieoczywiste problemy, z którymi mogę się zderzyć.
Mam tu na myśli zarówno samą eksploatację, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na części), jakieś małe codzienne trudności typu konieczność wychylania się po bilety przy wjazdach na parkingi, czy płaceniu kartą na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektórych miejscach.
Rozważam Raptora, albo którąś Toyotę (Tundra lub Tacoma, bo na
Interesują mnie nieoczywiste problemy, z którymi mogę się zderzyć.
Mam tu na myśli zarówno samą eksploatację, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na części), jakieś małe codzienne trudności typu konieczność wychylania się po bilety przy wjazdach na parkingi, czy płaceniu kartą na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektórych miejscach.
Rozważam Raptora, albo którąś Toyotę (Tundra lub Tacoma, bo na
źródło: image
Pobierz

źródło: 20996714dbfc76bov9zrs898mod1
Pobierz