Aktywne Wpisy

zomowiec +117
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +203
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop

Xd, banowanie ludzi, gdy ktoś ma inne zdanie zawsze w modzie xd
Wrzucam na Mirko bo już wysmarowałem odpowiedź na temat "JAK MOZNA OKRADAĆ BIEDNE KORPORACJE PRAWAKU TY GLUPI, PROSTYTUTKE TEZ MOZNA GWALCIC??", a nuż może coś ktoś zrozumie
@thorgoth a gdzie ja tak napisałem?
Ważna jest szkodliwość. Nie można porównywać jednego do drugiego. Jeśli będziemy wieszać za kradzieże, gdy korporacje sobie robią co chcą, to co to za moralność? To to jest dopiero moralność kalego. Korpo sobie będą urządzać obozy pracy, a potem pakować ci do głowy, żeby kupować ich rzeczy korzystając z niemoralnych metod (np jak Nestle uzależniał Afrykę od sztucznego mleka, marketing skierowany na dzieci, żywność która ma w cholere cukru tylko po to, żeby uzależniać, ceny na półce a przy kasie to jakieś dwie różne rzeczy bo nie masz 20 aplikacji). Ale jak śmiesz okradać wielką giga korporacje. Bo biedni bankierzy stracą pół centa.
Nie mówię, że kradzieze są ok. Mówię, że standardy trzeba stosować w obie strony. I robienie z kradzieży w sieciówach jakiegoś wielkiego grzechu, gdy przymyka się oko na drugą stronę medalu to głupota. Bo taki pojedynczy człowiek w życiu nie da rady takiej korporacji bardziej okraść/zniszczyć jak korporacja pojedynczego czlowieka
Prawicowe "wartości" nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać.
#polityka