Wpis z mikrobloga

@thorgoth: Godnie pożyć, więc wyjdę bez płacenia z galerii handlowej w jeansach Lee za 300 PLN, bokserkach od Wranglera za 50 PLN para, skarpetach 4F za 20 PLN, koszuli Lee za 200 PLN i jeszcze jakąś czapeczkę N.Y.Y. za 100 PLN wezmę, wszystko z dopiskiem SALE, bo wszyscy ładnie wyglądają na ulicy, a ja nie, a jak będę chciał mieć fajne auto to z salonu MB wezmę na jazdę próbną
  • Odpowiedz
@thorgoth: Ta sieć ma dużą ilość kradzieży, bo mało pracowników jednak jest, a towary niektóre łatwo zbyć dalej. Kiedyś to na olx był wysyp perfum w folii co chwilę wcześniej były na półce sklepowych w podejrzanie niskiej cenie;)
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh: To ja słyszałem o akcji, że 2 babki pobiły się pod plebanią księdza i księdza wzywano na świadka, a jedna to jego prawa ręka gosposia, a druga była w radzie parafialnej. Księżulek tak lawirował, aby nie zeznawać przeciwko jednej i drugiej, że na koniec dla dobra wspólnoty ich pogodził;)
  • Odpowiedz
@row_marsjanski: zajmowanie budynków na squoty i życie na czyjś koszt to raczej domena lewej strony. Abstrahując już od tego, że przypisywanie poglądów na podstawie dwóch komentarzy i opisu op'a to objaw braków w rozumowaniu.
  • Odpowiedz
@thorgoth: jak ktoś chce sobie to zwalać na wyborców nawrockiego, to niech sobie zwala, ale jednak widziałem więcej osób usprawiedliwiających kradzież w dużych sieciówkach wśród lewaków/anarcholi niż wśród prawaków
  • Odpowiedz
a potem mordę sobie bogiem wycierają xD ja się nie dziwię że ktoś ma wątpliwości kiedy “prawicowcy” liczą głosy, mają swoją moralność.

@IksdeHeheh: bo to wszystko jest oparte na wiejskich guslach, czarach i poganskich rytulalach.
  • Odpowiedz
@thorgoth: lol, od kiedy PiS to prawica. I nie, nie jestem korwinistą xD ale fajnie się czyta jak jedni na drugich szczują, specjalnie dlatego tu wróciłem <3 festiwal plucia jadem ma się dobrze jak nigdy xD i o to przecież chodzi, żeby podzielić Polaków xD
  • Odpowiedz
  • 0
@thorgoth
Ktoś okradnie sklep: real sheet
Korporacje korzystają z niewolniczej pracy w Chinach, żeby sprzedawać swoje szmaty z marżą 1000%: i sleep

Jak ktoś rzeczywiście broni korporacji, pomijając kompletnie jak oni rżną konsumentów na sprzedaży produktów które wytrzymywują do końca gwarancji, czy rżną na cenach "bo polak lubi promocje" to to trzeba mieć niezły syndrom sztokholmski
  • Odpowiedz