Aktywne Wpisy

yaszczur +22
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

1. w znakomitej większości są rodziny, gdzie ludzie nie palą fajek i piją kawę - o dziwo żyją w zgodzie
2. dlaczego w takim razie rzucający fajki nie mieli by być normalni, po jakimś okresie odstawienia ?
@KosmicznyBarszcz: bełkot nie bełkot ale rozkmina ciekawa - jak rzucenie papierosów przy jednoczesnej konsumpcji napoi kofeinowych wpływa na poziom agresji i impulsywności
P-------y niszczą dosłownie każdy narząd. Kofeina jest niegroźna w normalnych dawkach. Ja palaczy zawsze unikam, bo jeśli ktoś tak niszczy swoje ciało, to nie jest człowiekiem, z którym chcę mieć kontakt,
"Tylko" ok. 95% nowotworów płuc stwierdza się u palaczy.
P-------y niszczą dosłownie każdy narząd. Kofeina jest niegroźna w normalnych dawkach. Ja palaczy zawsze unikam, bo jeśli ktoś tak niszczy swoje ciało, to nie jest człowiekiem, z którym chcę mieć kontakt,