Wpis z mikrobloga

Sprawdziłem content tej Marii i mówiąc szczerze myślę że ona ma największy potencjał dymogenny bo nie ma żadnych oporów. ( ͡° ͜ʖ ͡°) . To dziewczyna koleżanka tej laski która była u Pasuta i walczy też na tej gali ,mają mnóstwo wspólnego p---o gdzie razem robią sobie dobrze jezykiem a sama Maria? Mnóstwo najbardziej chorego contentu gdzie uprawia stosunek z ludźmi w wieku jej dziadków, ma 23 lata gangbang z 60 latkami? Nie ma oporów. Sikanie w jej usta? Przyjmuje z uśmiechem na twarzy xD Generalnie jest tego mnóstwo i dziewczyna nagrywa mnóstwo hardkorowego kontrowersyjnego p---o więc pójście jej do frików albo jakiegoś patostreamera moze wywołać mnóstwo kontrowersji

Ona robi taki content że z uśmiechem na ustach uwiodłaby daltona nagralaby go z ukrytej kamery i sama wypuściła w neta xD
#primemma #famemma #panzlombardu #aje
czerwona-zielonka - Sprawdziłem content tej Marii i  mówiąc szczerze  myślę że ona ma...

źródło: maria gail

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwona-zielonka: pośród takiej patologii ludzie się zesrali, że kobieta, która gra w filmach p---o się dała złapać za cycka xD

Śmiechu warte

A @marek-jowko to dżentelmen jakich mało, nie wiem czy specjalnie czy nie, ale jednak słyszeliśmy, że zapytał czy może sobie potarmosić cycocha.
  • Odpowiedz