Aktywne Wpisy

ekscytacje +38
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
melonixmix +4
Ktokolwiek powiadomił policję, nie wiem czy ci dziękować. Wygląda na to, że znowu do psychiatryka trafię... Ciekawe czy istnieje lek na moje s----------e
#samobojstwo
#samobojstwo

#samochody #prawojazdy #motoryzacja
Na automat w Polsce.
@Foxing: To sobie poklikaj w wypożyczalnie. Wyższe segmenty mają często automat ale mniejsze auta to dalej manuale. Jak pojedziesz za granicę to też jest dużo większa szansa, że dostaniesz manual
Jak stare BMW ci wystarczy to nie ma problemu, ale jak chcesz coś małego to przygotuj się na szukanie w miarę nowych aut.
Wejdź na olx czy otomoto i zobacz jak wygląda rynek samochodów w twoim budżecie
Ale da się tego nauczyć, tylko potrzeba dobrego nauczyciela. Jak już płacisz szkolisz się i poświęcasz czas, no to logiczniej wykorzystać i nauczyć się jeździć z ręczną skrzynią, a nie, że nie będziesz potrafił jeździć manualem. Czasami faktycznie może się taka umiejętność przydać w przyszłości. cena taka sama.
A jak ci się nie chce to rób na
@Foxing: Moim zdaniem oczywiście, że tak. Natomiast to jest przede wszystkim kwestia kogo oto zapytasz, dla mnie automat jest dużo wygodniejszy chociażby do takiej codziennej jazdy po mieście. Poza tym sugerowałbym nie słuchać tych opowieści dziwnej treści, że manual to jest niby większa kontrola
@Blondasiak00992: Tutaj nawet nie chodzi o upośledzenie, po prostu robiąc na automacie możesz jeździć tylko i wyłącznie automatem, robiąc na manual możesz manualem i automatem to głupie, ale po co samemu sobie odbierać możliwości.