Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +27
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz
Naza_Dzikowski +238
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#samochody #prawojazdy #motoryzacja
@Nighthuntero: co prawda nikogo z 78 nie znam, ale jak przy 01.01 normalnie walą mandaty za jazdę w soczewkach to sam sobie odpowiedz czy nie sprawdzą czy czasem patyka w aucie nie masz.
@Foxing ogarnięcie patyka przeciętnemu kursantowi jakieś 5 minut, nie ma tu żadnej większej filozofii, wybierz szkołę gdzie można robić kurs na automacie, ale się dogadaj że jak nie
Argumenty wybobków za manualem " bo ci w robocie kaza" lub " bo " w awaryjnej sytuacji bedziesz musial jechac autem znajomego"
Owa awaryjna sytuacja to wozic nachlanego sebe
Dla tych sytuacji masz wajchowac pol życia w korku, niedorzeczne
tak weź automat, gdzie średnia wieku samochodu w pl to 16 lat bo ludzi nie stać na n----------e skrzynie, jeździłem takimi automatami 10 letnimi to są zarżnięte już, a najgorsze to rzężenie pod górke i widzisz że
Za 20 lat to nie będzie aut spalinowych a co dopiero z manualem xD
Kolejne pytanie czy chcesz robić takie bo się boisz manuala czy np nie masz predyspozycji i masz słabe lub wcale koordynacja reka noga oko? Jeżeli tak to nie zastanawiaj się i rób automat. Jeżeli nie to rób manualna bo jest praktycznijeszy czy awaryjnie autem sąsiada bo twoje padło a pali się altana na twojej dzialce czy dziecko ci się urodziło cokolwiek. I uwiez mi jak
Gdybym dzisiaj robił pj to tylko na automat. Na 3 auta w domu dwa są już w AT, jedyny manual dojadę i to będzie koniec wachlowania biegami.