Wpis z mikrobloga

• 4
@melonixmix to może przestań wstawiać posty sugerujące skoczenie z dachu to nikt nie będzie wzywać policji? xD Sam się prosisz a później pretensje
  • Odpowiedz
Swoją drogą, jak wygląda takie zgłoszenie? Jak policja wie gdzie ma się dokładnie udać?

@maciejj: Wykop to portal prowadzony przez służby, każdy zarejestrowany telefon jest sprzężony z bazą identyfikacyjną powstałą po 2016 roku, a jak się nie da w ten sposób bo ktoś użył tzw. burner phone to omijany jest proces występowania o zgody i jako podmiot powiązany ze służbami uderza się bezpośrednio do ISP-a, który wydaje dane po nitce
  • Odpowiedz
@Ld93: Taaak, pewnie, motywuj go bardziej. Może go sam jeszcze z dachu popchnij. Niech się już wakacje skończę...
@Bielecki Dobra robota.
@melonixmix Raz jest pod górkę, a później z górki. Samobój to akurat najgorsza możliwa opcja. Sporo już ludzi było którzy mieli podobne myśli a wyszli na prostą. Kwestia czasu po prostu. Powodzenia!
  • Odpowiedz
@melonixmix Ja powiadomiłem. I nie żałuję. Wolę traktować serio słowa sugerujące chęć odebrania sobie życia, niż żałować, że się to zbagatelizowało.
Trzymaj się. Nie jesteśmy zawsze winni, tego że sobie nie radzimy. Dużo rzeczy nas kształtuje, zwłaszcza, gdy jesteśmy dziećmi. Potem odbija się to w dorosłym życiu. Mam nadzieję, że trafisz na dobrych lekarzy, psychologów, którzy Ci pomogą się podnieść.
  • Odpowiedz
wiem że wstawiasz atencyjne posty o magiku a później nie potrafisz unieść konsekwencji swoich czynów

@Ld93: bardzo przemyślane słowa biorąc pod uwagę jego przypadłość: "zaburzenia adaptacyjne (osobowośc niedojrzała)"
kopanie leżącego zawsze na propsie w empatycznym społeczeństwie. na deser zawsze jest zrzucenie całej winy na ofiarę czyli samobójcę szczególnie ze strony "bardziej empatycznej płci".

@GrammarNazi "altruizm" otwarcie podszyty skrajnym egoizmem, piękne.
  • Odpowiedz