Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +81
źródło: 1000016632
Pobierz
teodorkm +173
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000016632
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
@r5678
@Foxing: a jak akurat innego nie będzie? Będziesz tam stał i pluł sobie w brodę, że zrobiłeś tylko pół prawka?
@Nighthuntero: sprawdzają nawet czy ma się okulary jak ma się wpisane noszenie okularów ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Foxing: Jeśli jesteś pewien tego kwantyfikatora "NIGDY", to spoko.
Na dziś odcina Cię to choćby od większości Traficarów, możliwości pojechania gdzieś choćby okazjonalnie autem z manualem.
Kiedyś na wakacjach (w ruchu lewostronnym) zażyczyłem sobie automat żeby mi się ręce nie myliły - no i na lotnisku okazało się że "automaty wyszły" i albo biorę manual za pół ceny w ramach rekompensaty, albo niestety nie mogą
Jeśli potrafisz jeździć to nie wymyślaj tylko rób normalnie
@Xuzoun: Przecież to nie machanie drążkiem jest probemem na egzaminie, tylko "wymuszenie pierwszeństwa" (wobec samochodu 2 km dalej) i "najechanie ciągłej" (jednym centymetrem kwadratowym
Na odwrót jest trudniej się nauczyć + jak zdasz prawko tylko na automat to prawo zabrania ci jechać manualem.
Najwieksza umiejetnoscia podczas jazdy to przewidziec jak zachowaja sie inni ludzie i zapobiec niebezpiecznej sytuacji, a nie wiedziec kiedy zmienic z 3 na 5 :)
Mi to wszystko
@wcaleniepchamsiewmultikonto: tak to mówią ludzie, którzy nie umieją jeździć manualem i/lub w życiu przejechali się golfem 1.6 z DSG i już specjaliści.
Bo tak się składa, że na świecie jest bardzo dużo automatów, które są gówniane.