Aktywne Wpisy

Greensy +98
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Mam w planach na początku sierpnia kupić nowy samochód. Da radę coś wykombinować czy muszę zapłacić za nowe OC i normalnie sprzedać stare auto? Jakieś zwroty? Zielony w temacie jestem. #ubezpieczenia #oc #samochody
@szczeki32: Auto, które kupisz będzie miało najpewniej OC po zbywcy (chyba, że świeżo sprowadzone to musisz ubezpieczyć najpóźniej w dniu rejestracji), ale każde towarzystwo ubezpieczeniowe ma prawo wykonać rekalkulację składki do końca trwania tej polisy (niezależnie czy jest opłacona czy nie). Co do zwrotu składki po sprzedaży auta to nie dotyczy to OC,
Opuść cene o kwotę OC- zaznacz w ogłoszeniu że do 20.08 taka promocja na zachętę.
Ubezpieczalnia upomni się o resztę do pierwotnego wlasciela.
Wątpię żeby kupujący brał to na swe barki.
@Poldek0000: Tutaj liczy się ustawa o OC, a nie widzimisię nabywcy :) No chyba że zamiast 12 zwykłych rat weźmie jedną z tych dziwnych firm gdzie bierze kredyt i ta firma opłaca polisę, to wtedy może być rożnie :)