Aktywne Wpisy

Caracas +12
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
annlupin +13
wgl oglądaliście sb horrory jakieś dzisiaj
źródło: annlupin768495
Pobierz![Mroczna prawda o chipach TPM [Win11]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7307b44f28779879eeb3511cdd13135ba904ff7d4cb1e893ee8b473306deb521,q80.jpg)

Sorry że z anonima zadaję to pytanie ale nie mam tu konta od dawna. Da się odpalić xbox gamepass ultimate w chmurze na telefonie z androidem bez konsoli xbox? I czy jakiś pakiet mobilny bez limitu by wystarczył, czy raczej jest do tego potrzebny światłowód żeby opóźnienia nie było? Jeśli tak, to powiedzcie jaki pakiet polecacie od jakiego operatora, bo się nudzę. Mam pada od Xboxa.
#pytanie #gamepass #android #xbox
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
1. da się odpalić, ale zagrasz tylko w to, co da się grać w chmurze,
2. mobilny internet to mobilny internet, przed lagiem nie uciekniesz, ale w zależności od lokalnego zasięgu pewnie w wiele gier uda się zagrać normalnie
Zależnie od rozdzielczości, kompresji, itd. to od 2 do nawet 9 GB na godzinę grania.
A grać można bez konsoli czy PC-ta w gry oznaczone do grania w chmurze. Co ciekawe od jakiegoś czasu można też grać w gry, które nie są w GamePassie, ale mają wspomniany tag. Oraz oczywiście trzeba mieć wersję Ultimate abonamentu.