Wpis z mikrobloga

@BlackenedBlue: mm tesko 24/7, jak się zachciało iść na zakupy na rauszu po imprezie, to się szło zupełnie jakby to był środek dnia. Coś pięknego.
Teraz nawet w niedzielę nie pójdziesz xd
  • Odpowiedz
  • 13
Po drugiej zmianie zakupy o 23/24 na spokojnie bez pośpiechu ,wtedy jeszcze z narzeczona , ciuchy też były spoko jakościowo do dzisiaj mam jakieś koszulki star wars,piżamy z Avengers.
  • Odpowiedz
@Dorciqch Tak, ciuchy były zarąbiste. Dobrze skrojone, tanie, trwałe i ładne. Pamiętam jaką furorę zrobił mój komplet bielizny z F&F, kiedy na studiach przebierałam się w szatni na WF xd. Miałam też taką czarną sukienkę za którą dostawałam mnóstwo komplementów...

• Odpowiedz
@Varmandoble: o kolega też rozpoznał, że ten konkretny z Mielca. Swoją drogą do dzisiaj mam i korzystam ze sprzętu IT z tego sklepu. Jak go likwidowali to firma podwykonawcza wynosiła z niego i woziła na złom wszystko co się dało. Jeden z pracowników zabrał sobie serwer Dell T410 i i małego UPSa, które dzisiaj stoją u mnie w domu. Na dysku był Windows Server 2008 z całą bazą danych osobowych
  • Odpowiedz
@BlackenedBlue: robiłem zakupy w Tesco w nocy, a więc z przyzwyczajenia też w dzień. Potem przestało być czynne 24h i się zorientowałem, że w takich normalnych godzinach to jest w sumie dość słaby sklep, więc przestałem tam kupować już całkowicie. Ciekawe ile osób miało tak samo xD
  • Odpowiedz
@BlackenedBlue: i jeszcze szampan Julian za 5zl xdd była kiedyś tutaj też mega akcja na tagu #cebuladeals gdzie przy zamówieniu czegoś online i odbiorze w wybranym Tesco był jakiś mega voucher i robiło się milion multikont i wychodziło za złotówkę czy coś takiego a nie za 10 czy 20, nie pamiętam dokładnie xd Oblowilem się wtedy strasznie jadąc na rowerze na drugi koniec krk w żele adidasa i
  • Odpowiedz
@BlackenedBlue Się jechało w nocy że studiów albo o 3 w nocy z lotniska z wczasów...

Byłem w tesco na Słowacji niedawno.
Fajny sklep. Drogi, bo drogi ale fajny wybór.

Jak nienawidzę sklepów to ten był w miarę ok.
Taki Carrefour czy auchan to przy nim dramaty.
  • Odpowiedz