Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#lublin
Mało to cieszy kuhwa to otwarcie
Kropla w morzu
Zana, Głęboka, Witosa, Sikorskiego, Popiełuszki, Puławska, Kraśnickie, Warszawska i wiele innych po których nie jeżdżę ale też są dziury i fałdy, garby
@ondraszek otwarcie zbiega się czasowo z zamknięciem unii lubelskiej więc będzie jeszcze ciekawej. Spułczuje ludziom z Wrotkowów itp.
Obiecam między innymi wyprostowanie Filaretów z Sowińskiego, przedłużenie Zana, Głębokiej, Dekutowskiego, drogę pod lasem, zrobienie ze skrzyżowania Wrotkowskiej i Diamentowej prawdziwego ronda, a z nowych (chociaż był taki zamysł) to przedłużenie Filaretów do Janowskiej + próba łącznika
A tak ogólnie to miałbyś mój głos xD