Wpis z mikrobloga

@koraczan: No nie wiem. Ostatni raz jak patrzyłem jakieś kilka miesięcy, albo rok temu to miał coś koło 3 albo 4 tysięcy z Patronite, a teraz zbliża się do 10 tysięcy. W sumie trochę się zszokowałem bo myślałem że jego popularność trochę przygasła i będzie miał jakieś 2, albo 3 tysiące na Patronite, a kosi dość potężne sumy o których przeciętny Polak może tylko pomarzyć
kkecaj - @koraczan: No nie wiem. Ostatni raz jak patrzyłem jakieś kilka miesięcy, alb...

źródło: 27.06.2025_12.54.36_REC

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 7
@kkecaj: No już widzę że nagrał filmik gdzie jęczy że mu ubyło dwie stówki. Bezdzietny facet mający całkiem przyzwoite jak na polskie standardy dochody jęczy że mu ciężko bo wynajmuje nowe mieszkanie i trzeba go w tym wesprzeć. Przy okazji widać że jemu się chyba wydaje że wspierają go same dzieciaki z kieszonkowego i pieniędzy z komunii bo im tłumaczy jak to ciężko jest wynajmować mieszkanie. Cfel yebany całkiem odpływa.
  • Odpowiedz
@kkecaj: To tylko potwierdza że nie ma czegoś takiego jak zła prasa - ważne że jest zadyma, i patronów więcej i książki z wydawnictwa się sprzedają. Bycie internetowym zadymiarzem bardziej się opłaca niż pisanie książek o Walcie Disneyu.
  • Odpowiedz
  • 2
@grypa-grypowska: Bo z kimś tam mieszka. Nie wiem czy z dziewczyną czy tym drugim z theatrum illuminatum czy z jakimś swoim opiekunem czy w jeszcze innej bardziej złożonej konfiguracji. Widać w poprzednim mieszkaniu nikt poza nim mieszkać nie chciał. W każdym razie w filmie używa słowa "mieszkamy".
  • Odpowiedz