Wpis z mikrobloga

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Essapierds2007: twoim celem jest udowodnienie że to nei jest tak że 400 konne bmw są częściej wybierane przez pryszczatych drogowych szalencow poprzez pokazywanie że toyoty też mają wypadki?
Poziom wyparcia lvl Wałęsa xd
  • Odpowiedz
@komakow toyoty codziennie w ilościach hurtowych się rozbijają. Żadna inna marka tego nie robi więc w czym problem, żeby nagłaśniać problem i zwyżkować OC toyociarzom?

Poza tym, widziałeś kiedyś pryszczatego gnojka w 400konnym bmw jadącego na oślep pod prąd autostradą? Albo takiego, który zatrzymuje się na środku autostrady?

Dla toyociarzy takie zachowania to norma.
  • Odpowiedz
Bmw walą po drzewach i krawężnikach

@Essapierds2007: dobra ziom, mógłbym Ci teraz wymieniać majtczakow ale tobie właśnie o to chodzi, żeby okopać się w swojej pozycji i udawać że to nie jest tak że pewien typ człowieka wybiera 400 konne auta albo pitbule jak oswoej psy. Nie wiem po co to robisz, pewnie chcesz pozbyć się jakiegoś dysonansu poznawczego. Ale nie ma gorszego kłamania niż okłamywanie samego siebie.
Z fartem
  • Odpowiedz
@komakow wymień tych wszystkich w bmw, którzy jechali 300kmh i spowodowali wypadki. Nie masz trudno.

Po co to robię? Bo lubię szufladkować i ślepo przylepiać łatkę.

Ty szufladkujesz na ślepo młodych pryszczatych w bmw a ja starych emerytów rozbijających się w toyotach. Z czym masz zatem problem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy ja się z Tobą nie zgadzam o pryszczach w bmw? To ty masz jakiś dysonans
  • Odpowiedz
dobra ziom, mógłbym Ci teraz wymieniać majtczakow

@komakow: Nie mógłbyś, bo jest ich tak mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tobie właśnie o to chodzi, żeby okopać się w swojej pozycji

To dokładnie ty się okopujesz na swojej pozycji miernoty drogowej i jesteś ślepy na fakt, że to zwykli słabi kierowcy
  • Odpowiedz
on woli takich kierowców. Pod prąd, na ślepo. Zamiast im odebrać prawko to będzie szukał dwóch przypadków w ciągu 20lat z wypadkami powyżej 200kmh

@Essapierds2007: masz urojenia.
Zamykalbym tak samo dziadów z toyoty jak i debili co przy 140 mi się na autostradzie wciskają bo jest 10 metrów dziury. Skąd pomysł że któryś faworyzuje?
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: @cwlmod ej ale skąd się bierze coś takiego w kierowcach toyoty xDD
Ja za każdym razem jak jadę za toyociarzem to gość jedzie zawsze 10~ poniżej limitu tak jakby to auto szeptało do swoich kierowców jak maska zielonego goblina xD
  • Odpowiedz
@dominges08 racja XD doprecyzowując z moich obserwacji to 10 poniżej limitu to na krajówce, w mieście jedzie 30 ponad limit, a na autostradzie to różnie. Jak przedstawiciel handlowy to 170, a jak swoim gruzem to 110 XD
  • Odpowiedz
@dominges08: Toyota robi działające shitboxy, które nie dają nic więcej poza toczeniem się do celu. Są w dodatku drogie, więc ludzie ,którzy je kupują albo szukają super oszczedności w paliwie (hybrydy) albo są słabymi kierowcami, bo nieinteresują się motoryzacją i kupują bezduszne toyoty.

Przedstawiciele handlowi to osobny problem.

Natomiast w kwestii tych priusów 2 generacji to ewidentnie wina uberów zza wschodu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz