Aktywne Wpisy

Jajcasz02 +153

adam-pajac +100
#mecz Przypominam, że na mundialu będzie aż 48 drużyn a wśród nich takie potęgi jak: Curacao, RPA, Wyspy Zielonego Przylądka, Arabia Saudyjska, Jordania, Uzbekistan, Panama, Katar, Haiti, Tunezja, Nowa Zelandia,

No i sfriendzonowan po raz trzeci XDDDe
Ja już chyba tak nie mogę mirasy. Czuję się jak jakaś p*zda, ale płakać mi się chce.
Nawet nie przez ten konkrenty przypadek, tylko mi się w życiu trzeci raz powtórzyło, że kogoś poznałem, mieliśmy świetną relację, wspólne zainteresowania, ale finalnie druga osoba wykształcała romantyczne uczucia do innej osoby, która charakterem i sposobem bycia była z totalnie innego świata.
Kiedy masz z kimś świetny kontakt, to wcale nie znaczy, że musicie być razem.
Ale kiedy po raz trzeci na własnym przykładzie widzisz że "wyglond" (czy status w jednym przypadku) przysłania tak wiele w relaccjach międzyludzkich, to się odechciewa czegokolwiek.
Czym nasza behawiorystyka doboru partnerów różni się od kota w rui? Gdzie te nasze uczucia wyższe, skoro najbardziej wyniosłym ucuzciem obdarzamy ludzi na zasadzie "monkey sees action, neuron activation"?
Przez takie rzeczy zgorzknienie mi wchodzi na pełnej i boję się samego siebie za 10 lat, ale z drugiej strony nie jestem w stanie powiedzieć "samotność - stop, heteroseksualizm off". Ale chciałbym. Myślę nad adopcją psiura, żeby chociaż tę samotność przytłumić, ale bardzo się boje, że zaniedbam zwierzaka przez pracę i będzie mi serce pękać.
Romantyzm to przyziemność i zezwierzęcenie, ubrane w taki fajny papierek, że niby to coś więcej.
Jak się australopitki bezrozumnie zapinały w dupe nad rzeką to był taki sam kaliber romantyzmu jak teraz poezja i ślubny kobierec.
#zalesie #zwiazki #friendzone
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
1. Bez mordy ani rusz.
2. Gadanie o hobby to domena friendzone'u, zwłaszcza jak nie jesteś w nim dużo lepiej ugruntowany niż kobieta. Być może sam sobie szkodzisz.
3. Romantyzm to kołp dla chłopa, który pragnie miękkości i czułości, a dla kobiety wygodne przekonanie, które opłaca się pielęgnować. Nie ma nic wspólnego z pożądaniem i jest elementem męskiej fantazji.
2. ile wzrostu
3. jaka sylwetka w skali 1-10
i wszystko sie wyjaśni zaraz