Aktywne Wpisy

wykop +31
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

ChlopoRobotnik2137 +102
Chłop był odebrać paczkę w Lake Hugh’s. Musiał iść z buta z 4.5 km ale w sklepie spotkał miłą panią która go podwiozla na pocztę :) a tera użyczyła tyłu swojego domu i chłop odpoczywa nad jeziorkiem w cieniu a zara idzie popływać kajakiem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_097C788E-479E-458A-A95D-5BA816AF1303-16219-0000016574AA7A2C
Pobierz

Parę lat temu dla zabawy na recolucie kupiłem bitcoina, ethereum, xrp. To wszystko trochę urosło. Gdzie warto to wszystko przenieść, chciałbym raczej po trochu sobie dokupować i trzymać przez jeszcze 10 lat a potem sprzedać.
Przenieść to na jakąś giełdę typu #binance, czy może na jakiś "wallet"?
Jestem totalnym laikiem, co robić?
#bitcoin #krypto #kryptowaluty
#binance #revolut #ethereum
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Jak ogarnąć przeniesienie na prywatny wallet? Myślę o zakupie fizycznego portfela Trezor One
Jak chesz rylko gromadzić bitcoiny, portfel sprzętowy jest ci potrzebny tylko na chwile, żeby wygenerować adres. Potem tylko pilnujesz seeda, portfel.ci niepotrzebny aż nie będziesz chciał wydać.
Revolut X ma dużo niższe opłaty za kupno i sprzedaż. Jak kupuję za drobne to nie ma nawet żadnej opłaty. Dzisiaj sprawdzałem opłaty za 1000 USD na Revolut X i pokazywało mi 0zl