Wpis z mikrobloga

Mirki z #wroclaw - szukam sumiennej i ogarniętej firmy od napraw PDR. Jakiś luj nie utrzymał drzwi i wgniótł moje, oczywiście karteczki nie zostawił, a kamer dookoła brak. Lakier spoko, do uzupełnienia/spolerowania, ale wgniota jest i wypada to ogarnąć w pierwszej kolejności.

No i najważniejsze - na jakie koszty orientacyjnie się szykować? Zmieszczę się w 1k PLN?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Wychwalany: olałbym, ale jak wczoraj w pełnym słońcu z 50m widziałem te fale dunaju na karoserii, to mnie ch.j strzelił - 2 wgnioty, jakby po pierwszym razie lekko się cofnął i poprawił. Lakier spoko, mały odprysk, 20 minut zabawy na podjeździe, polerka, a finalnie i tak pod koniec roku leci PPF.

Mam już jedną wycenę po serii zdjęć wysłanych w MMS - 300 PLN netto, tragedii nie ma.
  • Odpowiedz
Przez 5 ostatnich lat nie miałem żadnej parkingówki.

@Viking-: To musiałeś tym autem nie jeździć. Poprzednie auto Astra K jak parkowałem na mieście, to co chwile jakaś wgniotka, rysa i obcierka. Dwa lata temu odebrałem Audi A4 B9 i na razie jest relatywnie bez szkód, ale praktycznie w ogóle nie parkuje na mieście. A i tak jakieś drobne zarysowania są, bo np. ktoś wpuści kota na noc do garażu podziemnego,
  • Odpowiedz
@Pharos To tak od końca.

Poleciłem OPowi firmę, którą znam i powiedziałem co robią, a czego nie i ile kosztowało. Robota 10/10 więc polecam.

Większość czasu jeżdżę po mieście bo robię w serwisie utb. Przerabiam każdy rodzaj parkingów kilka razy dziennie i parkuje na ulicy.
Viking- - @Pharos To tak od końca.

Poleciłem OPowi firmę, którą znam i powiedziałem ...

źródło: temp_file2511550752000135813

Pobierz
  • Odpowiedz